About

Hei, og takk for at du er innom min blogg!
Som du sikkert ser så har jeg mye på hjerte…💚 Foto er først og fremst en hobby til egen glede og har etterhvert blitt min motivasjon til små turer ut i naturen…💚 Titlene på bildene skal gjenspeile følelser vi alle kan kjenne på gjennom livets reise… Livet handler om de små gleder og mestring i ulike situasjoner…  Da livet ikke går på skinner bestandig har det blitt viktigere enn noen gang å glede seg over de små tingene i livet. Mine hobbyer har vært utrolig viktig i kampen å lære seg å leve med ME . Bare det å få tatt et fint bilde, klare å sy litt eller å lære om hva naturen har å by på. Og ikke minst har hjerteformasjonene i naturen gitt meg stor glede og motivasjon til å lytte til kroppen, for det er da jeg har stoppet opp senket tempoet at hjerte bildene har dukket opp sakte men sikkert. Dette har vært viktig i min sorg prosess over det å ikke ha en kropp som spiller på lag bestandig. I slike situasjoner blir det å mestre noe uansett hvor lite, faktisk ganske stort.
Det å mestre å gå en tur på 20 min istedenfor 10 min… DET er en veldig god følelse! I min verden blir det å komme ut og bare nyte fuglekvitter og skogens ro alene med en firbente venn eller familie, noe jeg ser frem til. I stor kontrast til dagens store prestasjons samfunn hvor vi skal være så aktive og ha et perfekt liv. Naturen har vært en enorm rekreasjons plass for meg sammen med min familie. Bare det å få lov å være uten stress. Men det å mestre noe man interessert i og å få lov å være kreativ er viktig. For meg har dette vært foto, søm og tørke planter man kan bruke i fra naturen bl.a. Finne balanse i bilder, søm og ikke minst det å jobbe med farger gjør meg glad. Som utdannet interiørkonsulent så føler jeg at jeg fortsatt får brukt det som er faget mitt.

På denne reisen har jeg også blitt veldig bevist på kosthold, økologisk mat, bærekraft, natur og miljø.  Så takket være ME føler jeg at jeg aldri har vært så bevisst på hva mine hjertesaker er som nå.

Håper denne bloggen kan inspirere andre i samme situasjon å finne frem til sine små gleder…Det som betyr noe for deg!

Ta vare på Naturen og Hverandre…
God tur!

Hjertelig hilsen Jane

  • Alle Foto: Copyright Jane Heidi Viken
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s